Nyt on siis otettava hirmuinen kiri!
Ranska teki paluun F1 kalenteriin tälle kaudelle. Ranskalaisesta keittiöstä olisi löytynyt vaikka mitä ihania ja monimutkaisia reseptejä kokeiltavaksi. Sipulikeittoa, kukkoa viinissä, macaron -leivoksia... Lopulta päädyimme kuitenkin juhannuksen kunniaksi helpompaan ratkaisuun.
Kisapäivänä tarjolla oli croisanteja, patonkia, hanhenmaksaa, brie-juustoa ja valkosipulietanoita. Ja löytyihän kaapista vielä pullollinen lahjaksi saatua shampanjaakin.
Valkosipulietanat
1 prk säilyke-etanoita
150 g pehmeää voita
1 ruukku lehtipersiljiaa
1 tl sitruunamehua
3 - 4 hienonnettua valkosipulin kynttä
parmesanraastetta
suolaa
pippuria
Sekoita ainekset etanoita lukuun ottamatta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Huuhtele etanat hyvin.
Esilämmitä etanapannut kuumassa uunissa, näin etanat kypsyvät tasaisemmin. Laita kuumiin etanapannuihin ensin yksi etana jokaiseen koloon ja sitten nokare maustevoita päälle. Voit lopuksi vielä ripotella parmesanjuustoa pinnalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti